Breedband

Uw eigen netwerk op TPN-WEST voor snel internet

Stabiel, veilig en snel internet dat is waar het Bedrijventerreinvereniging TPN-WEST om gaat. Voor TPN-WEST ondernemers is er daarom een speciale draadloze breedbandverbinding beschikbaar. Via deze draadloze verbinding kunt u bellen over internet, oftewel VoIP. Het is goedkoper, flexibeler en je hebt meer functionaliteiten dan traditioneel bellen, maar werken via de Cloud en alle andere internetdiensten zijn met deze draadloze verbinding ook binnen uw bereik.

Een straalverbinding is hét alternatief voor glasvezel of kabel

Als graafwerkzaamheden niet mogelijk zijn dan biedt een straalverbinding uitkomst om toch snel internet te hebben. Een straalverbinding is veilig, betaalbaar en snel.

WiFi in en buiten het pand

Al veel organisaties zijn u voorgegaan en zij zijn uiterst tevreden over de prestaties en service van deze draadloze internetoplossing. En wilt u op uw terrein buiten het pand een snelle en stabiele WiFiverbinding ongeacht het aantal gebruikers, tijdstip of applicatiegebruik. Dan kan dat ook geregeld worden.

Onze internetleverancier is 100 % selfsupporting en heeft al het materiaal op voorraad dus er kan voor u snel een verbinding geregeld worden. Altijd overal snel internet. Dat wilt u als ondernemer toch ook?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van draadloos internet en/of VoIP kunt u contact opnemen met:

WiFi4All

Robert van Kempen

info@wifi4all.nl

0481 – 48 30 05