Open dag TPN-WEST op 10 oktober gaat niet door!

De plannen lagen klaar, we waren al druk bezig en iedereen was enthousiast… De open dag van bedrijventerrein TPN-West, die gepland stond voor 10 oktober aanstaande, kon eigenlijk niet anders dan een succes worden. Iedereen die we tot nu toe hebben gesproken over deze open dag was zo ontzettend enthousiast. Toch hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement voorlopig uit te stellen.

Recente ontwikkeling van oplopende aantallen besmettingen met het coronavirus, de aankondiging van strengere maatregelen door autoriteiten en het beleid bij de bedrijven hebben geleid tot de keuze van uitstel. We willen het écht goed aanpakken en dat betekent dat we de veiligheid en gezondheid van iedereen onder alle omstandigheden moeten kunnen garanderen. Ook speelt mee de overweging dat we de investering in tijd, geld en mensen optimaal willen kunnen laten renderen. Dit aspect komt onder druk te staan als de verhoogde kosten van het organiseren niet meer in verhouding staan met de verwachte opkomst.

Uitstel betekent zeker geen afstel. Met deze open dag willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met TPN-West, de bedrijven onder de aandacht brengen van scholieren, studenten. omwonenden en werkzoekenden én de ondernemers onderling de kans geven om elkaar op een laagdrempelige wijze te ontmoeten. TPN-West is een uniek terrein met heel wat bijzondere ondernemers. Dicht bij de stad en tegelijkertijd ook dicht bij alle grote uitvalswegen. Het animo om aan de open dag deel te nemen is onder de ondernemers op het terrein in ieder geval enorm. Iedereen die we spreken wil zijn of haar steentje bijdragen. Wanneer de open dag in 2021 precies plaats zal vinden, kunnen we helaas nog niet zeggen. Niemand, ook wij niet, kan/kunnen nu voorspellen wat voor maatregelen er allemaal nog gaan volgen in verband met het coronavirus.

Het is een teleurstelling dat de open dag dit jaar geen doorgang kan vinden, neemt niet weg dat we nu al uitkijken naar het organiseren van dit event ergens volgend jaar. Zodra er zicht komt op een zodanige positieve ontwikkeling van het virus pakken we de draad graag weer me elkaar op. Wordt vervolgd!