Lever uw afgedankte ICT-apparatuur in voor hergebruik

Heeft u nog oude ICT-apparatuur staan dat u niet gebruikt, bijvoorbeeld computers, printers of beeldschermen? Wilt u daarnaast graag duurzaam ondernemen? Geef dan uw apparatuur een tweede kans!

Doe nu mee aan het gezamenlijke project van TPN-West, het bedrijf D-Two en de gemeente Nijmegen. De inzameling van de afgedankte ICT-apparatuur vindt maandelijks plaats op de eerste maandag van de maand. Dit initiatief is onderdeel van onze campagne ‘Samen Circulair en Energiebewust’.

Aanmelden
D-Two haalt gratis uw oude apparatuur op. Zij doen dit iedere eerste maandag van de maand. U kunt zich aanmelden voor een ophaalmoment via het webformulier. Op het formulier staat welke apparatuur u kunt inleveren.

Tweedehands, Tweedekans!
Het opknappen van ICT-apparatuur heeft veel voordelen. Zo is het goed voor het milieu, betaalbaar voor mensen met een lager inkomen en krijgt nog goede apparatuur een tweede kans. Uw oude ICT-apparatuur wordt opgeknapt en krijgt een tweede leven. We gaan hierbij verantwoord met uw gegevens om. Alle data op de apparatuur wordt zorgvuldig gewist. Met de verkoop van de producten wordt het ophalen, repareren, opknappen en opschonen van de apparatuur betaald. D-Two voert deze werkzaamheden uit met mensen met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’.

Over  ‘Samen Circulair en Energiebewust’
Bedrijvenvereniging TPN-West biedt u praktische ondersteuning bij het verduurzamen van uw bedrijf. De maatschappelijke en politieke druk om verantwoord om te gaan met energie en grondstoffen is groot.  Klanten en consumenten verwachten ook van bedrijven dat de producten die ze afnemen op een duurzame manier worden geproduceerd. Waarom grondstoffen van ver halen als ze dichtbij ook beschikbaar zijn? En waarom waardevolle grondstoffen weggooien als je ze kunt hergebruiken? Hoog tijd om aan de slag te gaan dus. Maar waar moet u beginnen? TPN-West helpt u graag op weg. Uw voordeel? Kennis delen, meer inzicht en gebruik maken van de kracht van het netwerk door slimme koppelingen te maken met lokale bronnen of bedrijven en voordeliger in te kopen. Samen circulair en energiebewust!