Samen circulair en energiebewust

De maatschappelijke en politieke druk om verantwoord om te gaan met energie en grondstoffen is groot. De regering treft diverse maatregelen. Zo is het op grond van de Wet milieubeheer bijvoorbeeld al verplicht om aan te geven welke energiebesparende maatregelen het bedrijf heeft genomen of gaat nemen en daarmee te voldoen aan de informatieplicht. Met de campagne ‘Samen Circulair en Energiebewust’ helpt de Bedrijvenvereniging haar leden, en andere bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein, met het verduurzamen van hun bedrijf. De campagne past geheel binnen de Gebiedsvisie TPN-West waarbij worden samengewerkt met de gemeente Nijmegen.

Energie Bespaarscan

Wij helpen de bedrijven gevestigd op TPN-WEST graag bij het op orde krijgen van het voldoen aan de energieregels d.m.v. een Bespaarscan. Deze scans worden aangeboden door Engie in samenwerking met bedrijven gevestigd op TPN-West. Met een dergelijk onderzoek wordt uw energieverbruik geanalyseerd en geadviseerd welke maatregelen genomen zouden moeten worden. Speciaal voor TPN-West is de scan uitgebreid en krijgt u ook inzicht in de lokale energiebronnen en projecten op TPN-West en hoe de maatregelen passen binnen de transitie van TPN-West richting een duurzaam bedrijventerrein 2040-2045.

De basisprijs voor een scan bedraagt € 899,00. Dit bedrag geldt voor bedrijven waarbij:

  • oppervlakte tot 2500 m2
  • verbruik tot 300.000 m3 gas
  • verbruik tot 500.000 kWh stroom
  • meerdere bedrijfslocaties

Bedrijven met een groter oppervlak of verbruik vraagt om maatwerk. Dit zal € 100,00 tot € 200,00 extra met zich meebrengen.

Voor de eerste 25 bedrijven (en lid van de Bedrijvenvereniging) is een stimuleringsbijdrage beschikbaar van € 400,00 per scan. Via de button kunt u uw interesse kenbaar maken Aanmelden . Uitgebreide informatie over de Bespaarscan en het proces leest u op de website van Engie.

TPN-West helpt u graag op weg. Uw voordeel? Kennis delen, meer inzicht en gebruik maken van de kracht van het netwerk door slimme koppelingen te maken met lokale bronnen en voordeliger in te kopen. Samen circulair en energiebewust!

In de brochure wordt bij module energiescan B.1 verwezen naar een whitepaper. Klik hier voor de whitepaper.