Deelname bijdrage

Ondernemers op TPN-West betalen jaarlijks een bijdrage.

Verder worden zij volledig op de hoogte gebracht van alle ins- en outs van parkmanagement. Deze informatie wordt verstuurd per emailnieuwsbrief.

Deelnemers aan TPN-WEST kunnen kosteloos gebruik maken van de quickscan op inkooponderdelen.

Heeft u interesse in deelname dan kunt u contact opnemen met:

Tel: 024 3221466
Email: parkmanagement@tpnwest.nl

Hier vindt u het lidmaatschapsformulier. Vul in, scan in en stuur per mail naar bedrijvenvereniging@tpnwest.nl, of vul het digitale formulier in onder de knop ‘Aanmelden’ op deze website.

Word lid van de TPN West

Belangenbehartiging voor alle leden, collectief optreden als marktpartij en een platform zijn voor business-to-business activiteiten. Speerpunten van onze vereniging zijn; de infrastructuur op en om de betreffende bedrijventerreinen, verzekeringen, thema-avonden en bedrijfspresentaties. Bent u nog geen lid, en komt u hiervoor wel in aanmerking? Meldt u dan aan bij het secretariaat of meldt u direct aan hier op onze website.

Aanbiedingen van de TPN West leden voor de TPN West leden
Als TPN West lid komt u in aanmerking voor diverse voordelige aanbiedingen van medeondernemers. Deze aanbiedingen lopen van verzekeringen en internetdiensten tot autowasbeurten.

TPN-WEST op Linked-In

TPN-WEST is ook te vinden op Linked-In. Klik hier om lid te worden van onze groep en nog beter op te hoogte te blijven van nieuws, activiteiten en collectieven.